Новини България

Fly2Sky e новият наемател в София Еърпорт Център

София Еърпорт Център подписа договор с Fly2Sky, европейска авиокомпания за чартърни и регулярни полети в Европа, Близкия Изток, Африка и държавите от ОНД. Компанията оперира със собствени самолети от типа А320 и А321. Тези самолети са с капацитет от 180 до 216 места. Това, което отличава Fly2Sky от конкурентите, е гъвкавият модел на работа, който позволява високо персонализирани услуги, включващи непланирани въздушни транспортни услуги за авиолинии, корпоративни клиенти и правителствени организации.

Така авиооператорът обогатява вече установения авиовъздушен пазар. Fly2Sky има над 100 служителя, оперира в 27 страни и е провела над 6 000 чартърни и 965 товарни полета. Договорът с авиокомпанията e свидетелство за мащаба на бизнес услугите, които София Еърпорт Център може да предложи на широкия си спектър от наематели – световни бизнес лидери, в най-различни индустрии: телекомуникации, информационна сигурност, производство, дистрибуция и много други. Бизнес комплексът София Еърпорт Център включва 47 000 кв.м. офиси и логистични сгради и е гаранция за една нова, различна бизнес среда.

Комплексът разполага с огромен парк, които допринася за хармонията между природата и бизнеса. Паркът е разположен на 9 000 кв. м. и включва живописно езеро, обитавано от пъстроцветни японски шарани, символизиращи успех, напредък и постигане на високи цели. В парка са разположени и високотехнологични беседки, които също могат да се използват за отдих и обяд или бизнес срещи на открито. Модерен и открит фитнес също е на разположение на наемателите.

Освен откритите работни пространства, София Еърпорт Център е привлякла природата и вътре в сградите. Модерно проектираното споделено работно пространство Flex-R също е на разположение на наемателите. То предлага 50 работни места, безплатен интернет и конферентна зала, като в същото време наподобява ботаническа градина, с таван висок над 15 метра.