ФМ новини

North Tower вече с над 90% заетост и нов наемател ING Bank

ING Bank вече има нова централа в България. Тя се намира в North Tower, втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, разположен в непосредствена близост до водещия търговски център Bulgaria Mall. Новата централа ще е единственият клон на ING Bank в страната и ще изпълнява функциите както на централен офис, така и на офис за кореспонденция с клиенти и партньори. Добавяйки ING Bank към портфолиото си от големи наематели, най-новата бизнес сграда от клас А в София North Tower вече може да се похвали с над 90% заетост на площите.

Ключовата локация, устойчивите решения, уютният интериор, естествената светлина, зеленина и дигитализираните инструменти за улесняване на работата на служителите са сред основните предимства на новата централа на ING Bank. Работно пространство също така e в съответствие с изискванията за хибриден начин на работа. Изборът на ING Bank да разположи централата си на цял етаж (10-и) именно в North Tower не е случаен, а съобразен с нуждите на бизнеса и предимствата на офис сградата.

Разположена на булевард „България“, една от ключовите транспортни артерии в София и бързоразвиващ се административен, финансов и потребителски хъб, North Tower е стратегически позиционирана така, че да отговаря на всички бизнес изисквания. Сградата се състои от 16 000 кв. м. висококачествени офис площи с модерен дизайн, които дават гъвкавост и възможност на бизнеси от всякакъв размер да създадат различни работни концепции и преживявания. North Tower позволява директен достъп до ключови пътни артерии и подземен паркинг, осигурявайки допълнителни удобства за служители, клиенти и посетители.

Сградата се обслужва от множество високоскоростни асансьори с голям капацитет, които позволяват бърз и лесен достъп до всеки етаж. Разположена над Bulgaria Mall, кулата предоставя достъп и до изобилие от допълнителни услуги, сред които фудкорт и ресторанти, хранителен магазин, кафенета и над 100 търговски обекта.