ФМ новини

Samsung представя Life Unstoppable: „Домът на изненадите“, впечатляващо виртуално изживяване с мощната екосистема на Samsung от свързани устройства

Samsung Electronics Co, Ltd. представи в рамките на виртуалното събитие Life Unstoppable 2021 своето портфолио от следващо поколение иновации. Тази година компанията отведе аудиторията на виртуална обиколка из „Дома на изненадите“ – цветно приключение, стилизирано във формата на кратък филм. Домовете ни са неделима част от нашето ежедневие през последните 18 месеца. Те се превърнаха в училища, офиси, фитнес зали и места за забавление. Прекарахме много време между четирите стени на нашите домове, но всъщност голяма част от потребителите имаха нужда да се абстрахират от забързания живот, да останат вкъщи и да презаредят. Life Unstoppable има за цел да вдъхнови потребителите, които имат нужда да вдъхнат нов живот в домовете си, с помощта на технологични иновации и продукти, с които отново да „влязат в играта“.

Life Unstoppable: „Домът на изненадите“ представя историята на семейство от напълно различни имагинерни герои. Зрителите участват в обиколка на дома на семейството и стават част от ежедневието им. Този виртуален тур демонстрира начините, по които свързаната екосистема от устройства на Samsung позволява на всеки един герой от семейството да даде свобода да своята креативност, страст и вдъхновение. Life Unstoppable: „Домът на изненадите“ е първата по рода си концепция във формат на филм, която представя технологиите по неповторим начин. Във виртуалния тур из „Дома на изненадите“ потребителите преминават през шест различни стаи. Във всяка една от тях е разположена екосистема от свързани устройства на Samsung, които работят в абсолютна синергия – от екрани на мобилни устройства, които се сгъват и разгъват, през впечатляващи телевизори, които отвеждат потребителите в друга реалност, и домакински уреди, които ще те вдъхновят да се захванеш с не дотам любимите ти домакински задължения.

Life Unstoppable: „Домът на изненадите“ е първата по рода си концепция във формат на филм, която представя технологиите по неповторим начин. Във виртуалния тур из „Дома на изненадите“ потребителите преминават през шест различни стаи. Във всяка една от тях е разположена екосистема от свързани устройства на Samsung, които работят в абсолютна синергия – от екрани на мобилни устройства, които се сгъват и разгъват, през впечатляващи телевизори, които отвеждат потребителите в друга реалност, и домакински уреди, които ще те вдъхновят да се захванеш с не дотам любимите ти домакински задължения. Най-запомнящите се продукти на Samsung от тази година са под светлините на прожекторите в „Дома на изненадите“. Те са представени от основните посланици на марката и ексцентричното Unstoppable семейство: Gym-Buff Dad, Rockstar Mum, Magician Archie, Superstar Chef Evie and former Lucha-Libre Wrestler Gran.