ФМ новини

Life Unstoppable: домът на изненадите – следваща страница в концепцията за „умен дом“

Samsung Electronics повдигна завесата пред тазгодишната концепция на онлайн събитието „Life Unstoppable: домът на изненадите“, която ще бъде представена на 12 октомври 2021 г. След успеха на миналогодишното събитие, изживяването тази година извежда концепцията за „умен“ дом на Samsung с още една стъпка напред, потапяйки присъстващите във виртуална обиколка на дома на т. нар. „Unstoppables“ (Неудържимите). Неудържимите са имагинерно семейство от еклектични герои, за които екосистемата на Samsung добавя блясък и функционалност към ежедневието. На 12 октомври Samsung кани медии и търговски партньори да отворят вратите на нов свят от възможности. Вдъхновени от успешната миналогодишна концепция за своеобразна игрална платформа, тази година Samsung ще разкрие актуалните си иновации под формата на книга с истории, разказани от героите на „Life Unstoppable: домът на изненадите“.

Завладяващото пътуване илюстрира живота на героите, подчертавайки възможностите на продуктите на Samsung да предизвикват радост, да окриляват въображението и да повишават ефективността в ежедневието ни. Присъстващите ще си тръгнат с увереността, че могат лесно да преминават от комфорта на ежедневието си към живот на приключения и креативност, и обратно, в зависимост от желанието и потребностите си. Така Samsung дефинира концепцията за „Life Unstoppable“. Аудиовизуалният формат на онлайн събитието „Life Unstoppable“ и философията, която стои зад него, създават усещане за индивидуалност и улеснение в сфера, която често може да бъде сложна за потребителя.

Уникалното виртуално изживяване затвърждава позицията на Samsung като иноватор, който преодолява бариерите, като така позволява на потребителите да водят живот, който се отличава със свързаност на технологичните устройства и иновации. „В продължение на почти две години, домовете ни се превърнаха в наше сигурно убежище, което ни позволява да се спасим от сътресенията във външния свят, които COVID нанася. Мобилните телефони и таблетите ни позволиха да поддържаме връзка със семейството и приятелите си. Телевизорите ни дадоха много опции за бягство и отмора. Поглеждайки към бъдещето, много от нас останаха неудовлетворени от домовете си. Samsung продължава да разработва и представя невероятни иновации, които са обичани от потребителите. Развълнувани сме да представим нашата нова гама от устройства за 2021 г., които ще донесат ново усещане за удовлетвореност в домовете в цяла Европа, изцяло в контекста на „Life Unstoppable“, коментира Бенджамин Браун, главен маркетинг директор, Samsung Europe.

Докато зоните ни на комфорт са ключови по време на сътресения, те не са това, което стимулира креативност и страст. Сега, когато домовете ни се превръщат в хибридното пространство, което осигурява едновременно комфорт и вдъхновение, повечето от нашите домове се нуждаят от така нужния рестарт. С най-новата концепция „Life Unstoppable“ Samsung насърчава онези, които се чувстват невдъхновени в домовете си, и ги мотивира да „натиснат старт“, да запалят отново искрата в дома си, да върнат радостта в ежедневието, да се влюбят отново в своя дом.