Новини България

Българска агенция прави огледи на недвижими имоти чрез виртуална реалност

Иновативен метод за оглед на недвижими имоти предложи българската агенция Хоумстед. Благодарение на съвременните VR технологии, клиентите на компанията могат да се възползват от услугата Виртуален оглед 360°. Хоумстед оперира в София и Бургас, като дигиталните огледи, които предлага, могат лесно да бъдат осъществени от всеки български град или всяка друга точка на света с интернет свързаност. На практика те представляват пълноценни 360-градусови виртуални обиколки на имота, които го показват в най-малки подробности.

„360 градусовите обиколки, които предлагаме са много удобен начин за продажба и увеличават шансовете вашият имот да бъде прегледан от повече потенциални купувачи. Освен това, те спестяват време на всички участници в процеса и са подходящ метод за избягване на контакт при пандемия. Същевременно имотът може да се разгледа в детайли и да даде усещането за реална разходка в него, което да спомогне за взимането на крайно решение“, споделя Ивайло Ангелов от Агенция Хоумстед.

360-градусова обиколка може да се направи по всяко време, без да е необходима предварителна уговорка с брокер, както и от всяко място. Това е особено удобство за международните клиенти или за такива, намиращи се в други български градове. Нужен е само достъп до интернет и наличен лаптоп или мобилно устройство. Другото важно предимство на виртуалните обиколки е възможността за спазване на дистанция, което е особено полезно по време на пандемията от COVID 19.