Новини България

БГФМА със свой щанд и работни срещи на ФОРУМ РЕАЛ

ФОРУМ РЕАЛ ще се проведе виртуално в периода 3-5 декември, а БГФМА е партньор на събитието наред с още над 20 институции. Форумът ще се проведе под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и министър Петя Аврамова, под егидата на Столична Община и кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова. Очаква се, че над 30 000 посетители ще гледат и разговарят онлайн с топ експертите на България в областта на недвижимите имоти, инвестициите, строителството и иновациите.

Основните теми по време на Форума ще бъдат:
– Възможностите по време на криза;
– Сигурна инвестиция ли е покупката на имот по време на COVID-19?;
– Кои градове и райони са атрактивни за инвестиции?

Чрез безплатна регистрация желаещите ще могат да присъстват на разговори за:
– Бъдещето на дома и офиса. Как ще работим след COVID?
– Колко е умен умният дом?
– Как ще се променят градовете?
– Как ще се промени транспортът?

БГФМА ще участва във Форум Реал със свой виртуален щанд, който може да бъде посетен в платформата на събитието. Асоциацията ще проведе и две виртуални работни срещи, които могат да бъдат проследени в реално време в двата дни:

– На 4-и декември от 18:00 ч. до 19:30 ч. ще бъде представен проектът „SHEERenov – интегрирани услуги за жилищно обновяване“.
– На 5-и декември от 10:30 ч. до 12:00 ч. ще бъде обсъдена темата „Къде е мястото на съвременния фасилити мениджмънт в Националния план за възстановяване и устойчивост“.

Формата за регистрация можете да намерите тук.