НовиниНовини БългарияСтатииФМ новини

Park Center със 100% отдадени търговски площи

Търговският център Park Center Sofia е разположен на площ от 44 000 кв. м., като 21 000 кв. м. са отдаваеми търговски площи. В последния работен ден на миналата година бе подписан договор за наем и за последното останало свободно помещение в мола, което е с площ от 60 кв. м. и се намира на етаж 2, като наетото помещение ще се трансформира в нова концепция за хранене.

Инна Бояджиева, управител на Park Center Sofiа, сподели: „За   мен е удоволствие да споделя, че Park Center започна 2020-а запълнен на 100%. Отдаването на търговски площи в динамичен и наситен пазар като нашия е огромно предизвикателство, с което екипът ни се справи чудесно. Преговорите, подготовката на договори и всички въпроси, свързани с целия процес на комерсиализация, отнемат все повече време и изискват много концентрация и внимание, които ние продължаваме да влагаме за всеки един наемател. Следващата стъпка е да продължим да обновяваме търговския микс в зависимост от бизнес целите на инвеститора и, разбира се, интересите на клиентите“. От своя страна Лилия Кръстева, , Country Head Bulgaria на Ceres Management Services – компанията, управляваща търговския център, заяви: „Успехът, който постигнахме при отдаване на търговските площи в мола се дължат на дългогодишния опит на екипа и усилена работа. За нас е водещо да предлагаме модерни концепции, които са удобни и харесвани от потребителите“.

Търговският център е предпочитан като място за срещи и прекарване на свободното време поради удобното си местоположение и предлагания едночасов безплатен паркинг. Молът разполага с модерни концепции за хранене с тераса, премиум клас тратория, най-добрия бар в София – Cache и кафетерията Costa Coffee с изглед към парка, първокласно кино с разтягащи се кресла – Cine Grand, просторен фитнес от веригата Next Level, стена за катерене, дерматологична, стоматологична и ветеринарна клиника, детски център Capella Play, супермаркет Billa, автомивка, аптека, фото и още разнообразни обекти за услуги и мода. Park Center е собственост на Revetas Capital Advisors от юни 2014 г. и е управляван от Ceres Management Services. Преди няколко години, през 2016 г., търговският център бе ребрандиран след пълна реконструкция.

______________________

Проектът  отвори врати през май 2006 г. Още от откриването си, City Center Sofia (както се нарича търговския център до август 2016 г.) се превърна в предпочитана дестинация за модерните и динамични хора в София. Намира се на кръстовището на бул. Арсеналски и бул. Черни връх и е в сърцето на София.