НовиниНовини СвятСтатииФМ новини

Полската компания Massive Design прави дизайна на офис на BNP Paribas във Варшава

Компанията Massive Design е основана от експерта по пространствено планиране Мак Стопа и специализира в интериорно планиране, проектиране, дизайн и проектен надзор за офисите и сградите на големи компании от различни сектори. Мисията на Massive Design е да подпомогне компаниите в обособяването на възможно най-добрите и ефективни работни пространства, които да мотивират служителите и да повишават тяхната продуктивност чрез предоставяне на иновативни, модерни и гъвкави интериорни решения.

Новият офис на BNP Paribas във Варшава и неговия дизайн биват поверени именно на Massive Design. Офисното пространство е изградено на деветия етаж на бизнес сградата Wronia 31 в центъра на Варшава, построена през 2017 г. В дизайна на офиса се забелязва влиянието на различни интериорни течения, като в част от пространството преобладават дървени мебели, ярки цветове и растителност, а в кухненската част преобладава дизайн, вдъхновен от комиксите.

Анди Крайтън, директор на операционния център към BNP Paribas Security Services споделя: „Новите технологии са част от нашето ДНК. Чрез „подвижните“ модерни дизайнерски решения при обособяване на пространството стимулираме служителите ефективно да се самоусъвършенстват по време на работа.“.

През годините клиенти на Massive Design са Adecco, Allianz, Ford, Motorola, Google, Oriflame, BMW, Carlsberg, Daewoo Electronics и много други компании, опериращи в различни сфери и сектори.