Новини България

GTC приветства Beiersdorf в Sofia Tower II

Beiersdorf, световен лидер в областта на грижата за кожата, се довери на GTC България при избора си на нов офис в София. Водещата компания, базирана в Германия, е първият наемател в най-новия проект на GTC – Sofia Tower II. Новопостроената офис сграда е в заключителен етап на строителство, като Beiersdorf планира да се премести в чисто новия комплекс в началото на 2023 г. Sofia Tower II е офис сграда клас А на територията на Mall of Sofia, с идеално местоположение в центъра и лесен достъп до всички части на града. Сградата, която е с площ от 8 060 кв. м, очаква разрешение за ползване до края на тази година.

„За нас тази сделка е нещо повече от отдаването на площ под наем на наемател. Истинската стойност за GTC се крие в доверието, което такава голяма компания ни оказва. Това е първият наемател на Sofia Tower II и съм щастлив да съобщя, че в момента подготвяме подписването на договори с още наематели за повече от половината от сградата“, сподели Зив Гиги, генерален мениджър на GTC България.

Beiersdorf е германска компания, която произвежда и продава продукти за грижа за кожата и е известна в цял свят с най-популярните си марки – Nivea, Eucerin, Hansaplast, La Prairie и много други. Компанията има над 160 филиала по целия свят. Beiersdorf е с повече от 130 години опит в грижата за кожата и е известна с иновативните си и висококачествени продукти.