Новини България

GTC България сключи две сделки за наем на първокласни офиси

Globe Trade Center продължава сключването на поредица от качествени договори за наем и увеличава броя на своите наематели. Този път GTC България посреща нов наемател – Gtmhub, бързоразвиваща се софтуерна компания, която ще наеме 1 700 кв.м. площ в Advance Business Center I. Освен това, един от водещите наематели на GTC удължи договора си за наем в Mall of Sofia Tower за още пет години.

Gtmhub е бързоразвиваща се местна софтуерна компания, която предоставя решения, позволяващи на компаниите да постигат мисията си чрез приемане и прилагане на OKR методологията (методология за цели и ключови резултати), като по този начин позволява всички нива на организацията да се приведат в съответствие, да подобрят видимостта си и да дадат възможност за култура, ориентирана към постигане на резултати.

Компанията е базирана в България, но работи с големи международни клиенти като Merck, Societe General, Deutsche Telecom, Adobe, Hospital Authority и др. Gtmhub ще се присъедини към семейството с наематели на GTC България, като наема 1700 кв.м. в Advance Business Center I. Друг наемател на GTC България подписа удължаване на договор за наем на 2 850 кв.м. в Mall of Sofia Tower. Това е най-големият наемател в съществуващата сграда Mall of Sofia Tower, който заема 80% от 3500 кв.м. офис пространство от клас А, за да побере 750 професионалисти.

„Изграждането на силни и дълготрайни отношения с наемателите винаги е било наш приоритет и основа на нашата стратегия. Отворената и прозрачна комуникация, непрекъснатата обратна връзка и гъвкавото отношение към нуждите на нашите клиенти ни помагат да създадем устойчиво, безопасно и приятелско офис пространство. Резултатът от такъв подход, ориентиран към наемателите и съчетан с експертизата на професионалистите ни в сферата на наемите, е сключването на повече качествени сделки, за които сега имаме перфектни примери.

Изключително съм развълнуван, че такива динамични, базирани на технологии, бързо развиващи се компании ни се доверяват при избора си на офис. Също така съм много горд от нашия екип, който отговаря за отношенията с наемателите – несъмнено техните усилия и опит ще допринесат България да бъде динамично и обещаващо стратегическо място за развитие и растеж на компанията“, коментира Зив Гиги, мениджър на GTC за Румъния и България.

„Компанията ни се разраства бързо, а също така и нуждите ни от офис площи в София. Избрахме да си партнираме с GTC, тъй като вярваме, че в Advance Business Center можем да създадем добри и вдъхновяващи условия за работа за нашите хора“, добави Радослав Георгиев, генерален мениджър на Gtmhub. Advance Business Center I (16 000 кв.м) и Mall of Sofia Tower (3500 кв.м) са офис сгради от клас А, разположени в бизнеса сърцето на София, България и са удобно свързани с основните транспортни артерии на града. И двете офис сгради са сертифицирани в съответствие с изискванията на LEED и осигуряват на своите гости и наематели висок стандарт на устойчиво и ергономично работно пространство.

LEED сертифицирането обхваща всички елементи на конструкцията и използването на сгради – от избора на органични и безопасни материали, енергийната ефективност и опазването на околната среда, през акцента върху изключителната чистота на въздуха, естественото осветление, функционалността, системите за управление на отпадъците, адаптивността и комфорта на обитателите на сградата.