Новини България

По-модерен и функционален е обновеният Lidl в столичния кв. Слатина

Отвори врати реновираният магазин Lidl в столичния кв. „Слатина“, на ул. „Марко Бочар“ № 2. С по-модерна визия, ново оборудване и множество подобрения в интериора магазинът предлагат на клиентите условия за още по-комфортно и лесно пазаруване. Обновена и разширена е „Фурната на Lidl“, която предлага богат избор от прясно изпечени хляб и печива. Изцяло нови са и витрините за прясно месо и охладени продукти, които осигуряват по-добра подредба на стоките и допълнително улеснение при избора на продукти.

Хладилникът за напитки вече е по-голям, така че клиентите ще имат по-богато разнообразие от охладени напитки в предстоящите горещи летни дни. Новото хладилно оборудване е с подобрена енергийна ефективност и с изцяло с естествен хладилен агент, щадящ околната среда. Разширена е зоната на свежите плодове и зеленчуци, а подредбата на стоките в търговската зала е променена, така че допълнително да улесни избора на продукти, като представя последователно стоки, които обичайно се консумират заедно.

Магазинът вече разполага с 6 каси с двоен модул за опаковане на продукти, което ще подобри обслужването и допълнително ще спести на клиентите време при пазаруване. Много изненади, подаръци и добро настроение посрещнаха първите клиенти на обновения магазин. Специални оферти и допълнителни отстъпки ги очакват и в мобилното приложение Lidl Plus.

Компанията ще продължи да обновява търговската си мрежа за още по-бързо, лесно и удобно пазаруване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в предпочитан избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.