Архитектурно-строителна седмица на пълни обороти стартира на 30 март

Архитектурно-строителна седмица 2022 предстои от 30 март до 2 април. Определяно като „барометър на строителния сектор“, изложението за 22-ри път предоставя уникална екосистема в Интер Експо Център. Професионалната платформа за развитие на бизнеса и представяне на иновациите в сектора в международна среда няма аналог в България. „Висока е допълнителната стойност на професионалните събития в съпътстващата програма“, коментират от бранша. Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо. Сега отново на 14 000 кв.м. в изложбени зали и на открити площи специализираното изложение ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации.

Всички те ще открият новостите в много сфери като: „Довършителни дейности“, „Врати, прозорци и фасади“, „Строително оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, „ОВиК“, „Smart системи“. Надграждането и развитието на формата са основни приоритети за организаторите на Архитектурно-строителна седмица. Този стремеж разширява изложението с представянето на АТЕСТ Експо.

Благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), на над 6000 кв.м. присъстващите ще се запознаят с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация. „При развитието на концепцията се водим винаги от спецификите в бранша и динамиката на процесите“, коментират организаторите. Строителството във всичките му аспекти е съпроводено от кредитиране, инвестиции и застраховане. За максимална полза на бизнеса, на тези три ключови инструмента ще бъде посветена цяла отделна секция от изложението.