Новини България

Коледното градче на Paradise Center посреща посетителите с вкусни изкушения и празнична програма

С настъпването на най-празничния месец в годината, коледното настроение превзе откритата тераса на Paradise Center, където отвори врати празнично Коледно градче. От 1 до 23 декември посетителите ще могат да се насладят на сладки и солени изкушения, сгряващи алкохолни и безалкохолни напитки, както и на голямо разнообразие от празнична декорация и подаръци. Коледни работилници, детски концерти, куклен театър, изложба на ледени фигури също ще бъдат част от Коледното градче на Paradise Center, което посреща своите гости всеки делничен ден от 13:00 до 21:00, а през уикендите от 11:00 до 21:00.

Посетителите на празничния базар ще бъдат изкушени от апетитните предложения на MeatSome, Freeride Kitchen и The Holy Smokes BBQ. Те ще очароват с богато разнообразие от немски вурстове, тортили, хот-дог, домашни картофки, крехки дърпани меса и още много изкушения за ценителите на доброто барбекю. Присъствието на Raclette house Bulgaria на базара ще даде възможност на всеки да се потопи в атмосферата и да усети вкуса на Коледа в Алпите. Швейцарското полутвърдо краве сирене ще се предлага в различни варианти – самостоятелно, върху домашен хляб, в комбинация с месо или картофи. За сладкия завършек на кулинарното изживяване в Коледното градче ще отговарят Bageti Bakery, където може да опитате белгийски топъл шоколад, канелени кифлички, джинджифилови курабийки, френски макарони и домашни маршмелоу бонбони.

Коледното градче на Paradise Center ще предлага и богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Малинова Коледна къща за глювайн и малиново греяно вино Wine House, TATRATEA, Dead Man’s Fingers & Rustic Reserve Gins и Virtuoso Bubble Tea ще се погрижат коледното настроение да не липсва, предлагайки емблематичното греяно вино, малиново вино, алкохолни и безалкохолни пуншове, алкохолен топъл чай, греян джин и любимите на малки и големи Bubble Tea в различни вкусове.

Посетителите на Коледното градче ще могат да се насладят и на богата концерта програма – циркови представления, огнено и магично шоу, куклен театър, музикални изпълнения и много други, а специални гости в Коледното градче на Paradise Center на 23 декември ще бъдат самите Дядо Коледа и Снежанка. Коледното градче на Paradise Center е с вход свободен. Повече информация и програма можете да откриете във Facebook страницата на събитието тук.