ФМ новини

Алтерко представи Shelly Plus – нова продуктова линия за автоматизация на дома от следващо поколение

Иновативната компания в сферата на IoT Алтерко и създател на награждаваната серия продукти Shelly представи своята най-нова серия устройства от следващо поколение – Shelly Plus. С изключително бърз процесор ESP32 и добавена Bluetooth конективност в допълнение към вече наличната Wi-Fi свързаност, новата линия надгражда стабилната основа, която компанията постави в международен план, и предлага подобрени функции за безопасност, за да осигури най-доброто изживяване при автоматизацията и контрола на дома. С пускането на пазара на първите две устройства от серията – Shelly Plus 1 и Shelly Plus 1PM, Алтерко продължава да демонстрира амбицията си да предоставя на потребителите първокласни иновации в автоматизацията на дома на достъпни цени.

С бързите темпове на растеж на глобалния пазар на устройства за умен дом, потребителите и ентусиастите в областта търсят висококачествени интелигентни устройства, които са надеждни, иновативни и лесни за интеграция в дома. С лансирането на линията Shelly Plus най-новите релета на марката – Shelly Plus 1 и Shelly Plus 1PM, осигуряват перфектен контрол над всеки умен дом и сграда. Shelly Plus 1 е създаден, за да подобри потребителското преживяване при автоматизацията на дома и контрола на осветлението, а Shelly Plus 1PM предлага по-голям контрол при автоматизацията на различни електрически уреди благодарение на прецизно измерване на мощността.

„Всеки ден през последните четири години ние се учехме от нашите клиенти и се вслушвахме много внимателно в тяхната обратна връзка. Приложихме я на практика в новите ни продукти за автоматизация на дома от следващо поколение. Вълнуваме се да представим подобренията ни в хардуера и фърмуеъра на устройствата, започвайки с продуктите от линията Shelly Plus. По този начин за пореден път затвърждаваме нашата амбиция да усъвършенстваме продуктовото си портфолио и да предлагаме мощни, но лесни за употреба устройства“, коментира Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Алтерко.