ФМ новини

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) избра нови органи на управление

На проведеното на 3 юни 2021 г. годишно отчетно-изборно Общо събрание, Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) избра нови органи на управление с мандат от две години (2021-2023 г.), в състав: Иван Велков, Анна Дунева, Бисера Пейчева, Димитър Георгиев, Драгомир Стефанов, Йордан Станков, Лъчезар Петров, Петър Ташев, Цвета Наньова.

За Председател на организацията, за трети пореден мандат, единодушно бе преизбран Иван Велков. За негови заместници Общото събрание избра: Анна Дунева, Димитър Георгиев, Йордан Станков, Лъчезар Петров, Петър Ташев и Цвета Наньова. Контролният съвет на БГФМА, състоящ се по устав от трима членове на асоциацията, които също са с мандата на Управителния Съвет, ще бъде в състав: Красимир Икономов, Янко Сиджимов и Видин Христов. Новият Управителен съвет единодушно преизбра, за четвърти пореден мандат, Изпълнителният директор Деница Илиева.

„Благодаря за доверието, което колегите ми гласуваха. Чест и привилегия е да съм част от тази изключителна общност на мотивирани и амбициозни професионалисти. Предизвикателствата пред бранша са много – климатични, организационни, свързани с пандемията и с актуалните изисквания на работната среда, но с дейността си и с всички проекти, реализирани от БГФМА до момента, се стремим да показваме и отстояваме добрите практики, да прилагаме устойчиво европейските цели и световните стандарти. Сигурен съм, че с помощта на моите колеги от Управителния съвет, ще продължим и ще надградим работата си по основните приоритети на БГФМА, а именно популяризиране и усъвършенстване на успехите и статута на ФМ бранша в България, споделяне на добри практики и примери, увеличаване на членската ни база, интензивен диалог с институциите за подобряване на нормативната уредба”, каза Иван Велков.