Изложения

Всичко за строителството: на Архитектурно-строителна седмица от 12 до 15 май

Архитектурно-строителната седмица тази година ще се проведе в периода 12-15 май в Интер Експо Център. Въпреки пандемичната обстановка през изминалата година, международният изложбен център доказа водещата си позиция като безопасно и сигурно място за провеждане на международни форуми. Освен стриктното спазване на националните и международните здравни изисквания, са въведени и „Вътрешни правила“, сред които: интелигентно управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, строг контрол при почистването и др.

С началото на 2021г. организаторите обявиха и начало на кампанията. Приготовленията са започнали, а диалогът с фирмите, желаещи да разположат щандовете си, е постоянен. Компаниите могат подробно да се запознаят с условията за участие в сайта buildingweek.bg. „Новата реалност възприемаме като екосистема, изпълнена с възможности за развитие“, коментират организаторите от Интер Експо Център. В рамките на Архитектурно-строителната седмица ще проследим потенциала в секторите на „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“, „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

От 12-и до 15-и май изложение Архитектурно-строителна седмица ще ни направи свидетели на изключителна екосистема, която за 21-и път ще бъде в услуга на строителния сектор и неговото развитие. Имайки предвид взетите мерки, спазването на здравните изисквания и наложените нови световни стандарти, сме сигурни, че ще бъдем очевидци на един различен, интересен и иновативен формат на Архитектурно-строителна седмица.