Новини България

„Калистратов груп“ ще строи жилищен комплекс RIVER PARK

Недвижими Имоти Дивелъпмънтс избра „Калистратов груп“ за изграждането на най-мащабния жилищен проект в София – River Park. Причината за избора на „Калистратов груп“ е опитът, квалификацията на екипа на компанията и експертното им и професионално отношение. Планирано е строителството да продължи около 5 години, като първата фаза се очаква да приключи през 2022 г. със 110 завършени къщи. В целостта си River Park включва изграждане на 352 редови, къщи близнаци и самостоятелни къщи, инфраструктура и паркова среда на терен от 215 000 кв.м. Инвестицията в проекта ще надхвърли 80 млн. евро.

Вече е факт и сътрудничеството с Уникредит Булбанк, която ще финансира изграждането на River Park. Бъдещият комплекс ще отговори напълно на търсенето на еднофамилни къщи със собствен двор в близост до природата и недалеч от удобствата на града. Околовръстен път и основни софийски булеварди са достъпни само на няколко минути с кола, а в близост се намират спирки на градския транспорт, бъдеща метростанция, търговски център и голям магазин за мебели и домашни аксесоари. Парковата среда, реката и чистият въздух, гледките към планината и града и професионалната поддръжка на комплекса формират River Park като предпочитана локация в София.

Зад проекта River Park стои Dynamic Group, компания с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти и инвестиции в милиарди евро в мащабни проекти по цял свят. В България оперира от 20 години, като инвестира предимно в индустриални имоти и търговски площи. Изграждането на River Park осъществява посредством дъщерното си дружество – Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.

_______________________________________

„Калистратов груп“ е компания с отлична репутация и голяма експертиза в строителството на знакови обществени, административни, производствени, жилищни сгради и инфраструктурни проекти. Управлява се от екип, сформиран от професионалисти, с дългогодишен опит в строителния бранш.
Разполага с над 40 души висококвалифициран инженеро-технически персонал за управление и изпълнение на проекти и притежава собствени ресурси, работни групи, и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните работи.