Новини България

13 агенции за недвижими имоти и брокери с отличия на петите Годишни награди на Imoti.net

13 агенции за недвижими имоти и брокери бяха отличени на петите Годишни награди на Imoti.net. . Тази година над 120 компании се включиха в надпреварата за призовете в единствения по рода си национален конкурс . „Домът е мечта, а Вие успявате да намерите дом за Вашите клиенти. Продължавайте уверено напред, не се страхувайте да правите промени и мислете за това, че сбъдвате нечия мечта“, с тези думи мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева поздрави гостите на бляскавата церемония, водещи на която бяха лицата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова и Златимир Йочев. Победител в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ – голям бизнес стана Arco Real Estate, за среден бизнес – „Сиана недвижими имоти“ – Русе, а в малък бизнес – „Матекс Имоти“ – Варна.

Отличието „Брокер на годината“ получи Росен Станков от BULGARIAN PROPERTIES, който заяви, че тайната на успеха е човешкият фактор и качествената услуга. Призът за „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ спечели „ERA Недвижими имоти“, а за най-добър сайт бяха отличени две уебстраници – bulgarianproperties.bg и broker360.bg. За „Имот на годината“ бе определен RUHouse. Тази година Годишните награди на Imoti.net връчиха две нови награди – „Маркетингова стратегия на имот“, която отиде при West Point Center. Втората нова категория беше „PropTech“, която е първата награда в тази сфера в България и бе връчена на ocenime.bg.

Три специални награди връчи Imoti.net. Отличието „Нестандартен подход при управлението на агенция за недвижими имоти“ получи Николай Господинов от Ibrokers. Специален приз за „Отговорна позиция в сектор недвижими имоти“ получи „Градът медия груп“. Специална награда получи и агенция „Явлена“. „Благодаря на Imoti.net, че застават зад бранша недвижими имоти като организират награди и променят стандарти в бранша. Това може да прави само значим партньор“, каза Страхил Иванов от агенция „Явлена“, която получи специална награда и от генералния партньор на Годишните награди на Imoti.net – Пощенска банка.

Председателят на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов очерта няколко тенденции в сферата на строителството. По думите му все повече клиенти търсят имоти със свободна планировка, т.е. – жилище, в което една стая след време може да бъде разделена на две и да се обособят две отделни стаи. Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи, Japan Tobacco International и ЗАД „Армеец“. Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник „Строител“, STROIINFO.com.