НовиниНовини България

Представители на италианската група заводи Colorificio San Marco ще участват на Българска строителна седмица

В дните на изложението Сан Марко БГ ще представи новите си разработки на бои

IMG_3004Българският представител на италианската група от заводи Colorifificio San Marco S.p.A , Сан Марко Бг ще бъде сред участниците в 15-ото издание на Българска строителна седмица. В дните на изложението от 25 до 28 март компанията, специализирана в производството на бои и декоративни покрития за строителството, ще представи няколко нови разработки.

От 25 до 28 март

Сан Марко БГ разработва екологична серия от продукти под логото“Greenspirit”, която максимално щади околната среда, като използва екологично чисти материали. В рамките на изложението фирмата ще представи – супермиеща се боя, подходяща за външно и вътрешно приложение, устойчива на сурови атмосферни влияния (Acryltop), миеща се боя за вътрешно приложение с  фин сатенен ефект (Acrylovelour), акрил-силоксанова изравняваща супермиеща се боя за външна употреба, предпазваща от плесени и водорасли ( Аcrisyl pittura riempitiva), както и много специализирани продукти за защита на дърво, камък, антимухъл системи и др.

Лидер в Италия

San Marco е утвърден лидер в Италия в производството на бои и декоративни покрития за строителството. Компанията е добила устойчиви позиции, благодарение на способността си да обединява новите открития и традициите на венецианските майстори-декоратори.

„Стараем се успешно да усъвършенстваме и популяризираме всички наши продукти, като залагаме на попълнението от млади кадри, завършили специалисти, които имат съвременно виждане и най-обективно могат да представят новите ни материали“, каза един от съдружниците в компанията Предраг Тешович.

Сред по-големите строителни обекти, изпълнени от компанията, са спортна зала Арена Армеец – София, хотелите на Слънчев Бряг Хотел Холдингс АД , съдебната палата в Косово, както и хотел казино „Марина Бей“ в Сингапур, който е покрит със специално разработена от компанията фасада и обзаведен вътрешно с декоративни мазилки .

„Развиваме се с бързи темпове  и затова се стараем да сме достатъчно ефективни  и гъвкави в сферата ни на работа, като имаме и екип от художници и майстори, които са готови да реализират всеки един нестандартен проект“, допълни Тешович.