Новини България

Ерата Джурасик завладява Paradise Center през юни

Paradise Center посреща емблематичната продукция Джурасик свят: Господство с първата по рода си ексклузивна изложба, посветена на франчайза. От 09 до 19 юни посетителите на търговския център ще имат възможността да се потопят във вълнуващия и изумителен Джурасик свят и да разгледат отблизо кадри на култови моменти от всичките 6 филма – от Джурасик парк до Джурасик свят: Господство. Изложбата е разположена на ниво 2 в Paradise Center (пред Cinema City), а епичният завършек на легендарната поредица Джурасик свят: Господство очаква зрителите от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX/вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Всеки от посетителите, който сподели снимка на любимия си кадър от изложбата, под специален пост в официалната фейсбук страница на Paradise Center, може да спечели оригинална Джурасик награда или билет за абсолютното кинопреживяване 4DX в Cinema City Paradise – най-новата технология на киноиндустрията, която прехвърля зрителя на следващо ниво с уникална „хореография“ от движения, вибрации, водни, въздушни, светлинни ефекти и миризми от обкръжаващата среда.

Този юни само в кината дългоочакваната продукция Джурасик свят: Господство ще ознаменува края на ерата Джурасик – една 29-годишна история, започната от Стивън Спилбърг през далечната 1993 г. с феномена Джурасик парк. Филмът ще отведе любителите на киното и на величествените мезозойски създания в нови, неизследвани от франчайза територии, и ще им предложи кинопреживяване с епични пропорции, достойно за големия екран.