Новини

Hako – европейският лидер в почистващата техника

Евромаркет Кари е официален представител на световно-известни производители, сред които е немската марка Hako – европейският лидер в производството на професионална подопочистваща техника и техника за поддържане на улици и паркове. Евромаркет Кари представя марката в частта вътрешно почистване, която включва подопочистващи машини за миене и метене, комбинирани машини и прахосмукачки за сухо и мокро почистване.

Продуктите на Hako са познати в цял свят като символ на гарантирано качество и висока издръжливост при продължителна и натоварена работа.

Hako предлага изключително широка гама от подопочистващи и метачни машини за работа на открито и закрито. Машините могат да бъдат окомплектовани и настроени индивидуално, съобразно конкретните нужди на всеки един клиент. Предлагат се различни варианти на големина на почистващите четки и падове за постигане на перфектни резултати без да се наранява подовата настилка.

  • Добавена стойност на машините:
  • Kомфорт и лесна употреба
  • Лесна поддръжка
  • Иновативни решения и възможност за икономии и индивидуални настройки според собствените нужди на клиентите
  •  Hako е един от основните производители, които въвеждат иновации в бранша.

Пример за това е системата DaytimeCleaning, позволяваща непрекъсната работа с машината. Системата Anti-BAC подобрява значително хигиената като не допуска развитието на бактерии и микроорганизми. Много подходяща е при складове за хранителни стоки, лекарства и навсякъде, където повишената хигиена е от значение.

Аqua Control системата гарантира до 50% икономия на вода и препарати

От друга страна, когато подобни иновации не добавят стойност в конкретното приложение, машината може да се поръча без тях, като това пести пари на клиента.

Вижте повече за продуктовата гама на Hako и промоциите, които предлагаме в момента, на сайта на Евромаркет: euromarket.bg/bg/direction/euromarket-karry

Евромаркет Кари предлага цялостни решения за склада – от почистваща техника през оптимизиране на складовото пространство посредством стелажни системи до машини за товаро-разтоварната дейност. Целта ни е да предлагаме на клиентите комплексни решения за техния бизнес.