Новини България

COLLIERS БЪЛГАРИЯ С НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Иглика Йорданова поема управлението на Colliers International в България. Тя работи над десет години в компанията на различни позиции.
Досегашният изпълнителен директор Атанас Гаров ще продължи да бъде ангажиран с развитието на ключови проекти за дружеството, както и да представлява компанията в КРИБ.

Иглика Йорданова става част от екипа на Colliers през 2002 г. „Тя има основни заслуги за създаването на отдел „Търговски площи” и позиционирането на компанията като пазарен лидер. През последните 8 години, Иглика и екипът й работят ексклузивно по проекти като The Mall, Mall of Sofia, Mall of Plovdiv, Grand Mall, Burgas Plaza, Park Mall. Сред най-големите им постижения са и подпомагането на експанзията на гиганти като Inditex, H&M, Peek&Cloppenburg, New Yorker и Carrefour на българския пазар. От 2008 г. насам, Иглика участва активно в управлението на Colliers България като част от мениджмънт екипа на компанията”, съобщават от компанията.

Иглика Йорданова притежава бакалавърска степен по икономика и магистърска степен по финанси от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Член е на Международното сдружение на търговските центрове, ICSC.