Новини БългарияФМ новини

14-о издание на конференцията „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“

На 15 и 16 октомври в Интерпред СТЦ София списание ФАСИЛИТИС ще проведе за поредна година конференцията „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“ (www.fmconference.bg). Конференцията се провежда с генералното спонсорство на KONE и с подкрепата на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Всяка година над 150 професионалисти се събират в средата на октомври, за да обсъдят добри практики от професионалната си дейност и за да научат повече за най-новите технологични решения в управлението и поддръжката на сгради и свързаните бизнес процеси.

В откриването на конференцията ще се включат ръководителите на бизнес-асоциациите в сектора – и.д. президентът на EuroFM Горан Миланов, председателят на УС в БГФМА – Иван Велков, Председателят на УС в Асоциацията на собствениците на бизнес сгради (АСБС) Таня Косева-Бошова, както и издателят на сп. Фасилитис доц. д-р Атанас Георгиев и програмният директор на събитието Антон Гинчев.

Партньори на конференцията са и други водещи организации, представляващи асоцииран интерес: Български съвет за устойчиво развитие (BGBC), Асоциацията на дружествата за управление на етажната собственост (АДУЕС), Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) и Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК).

През двата дни основните акценти на конференцията ще са свързани с всички дейности от сферата на фасилити мениджмънта:

  • Пазари, услуги, градска среда и партньорство с публичния сектор;
  • Дигитализация и нови технологии
  • Технически решения и устойчиво развитие
  • Работна среда (спонсор на панела – Tork)
  • Управление на бизнес процеси
  • Управление на жилищни имоти

Редица компании подкрепиха провеждането на събитието – сред спонсорите тази година са KONE, Tork, Home Care BG, Okin Facility, Lux Cleaning Team, Landmark, Pure Water, SysTeh, CenterMine, Vivalux, Рефлекс-М, Thingslog, Nestle Bulgaria, Miroglio Real Estate и Винарна Едоардо Миролио. Медийни партньори са сп. Ютилитис и Дарик Радио.

За повече информация: www.fmconference.bg