Новини БългарияФМ новини

Бизнес форум за управление на имоти под наем във Варна

На 12-ти октомври в хотел Рослин Димят в гр. Варна ще се проведе бизнес форум, посветен на отдаването на имоти за краткосрочно настаняване или т.нар. нощувки за гости. Организатор на събитието е „Асоциацията на наемодателите в България“. Събитието е целодневно и включва лекционна част и изложение.

„Асоциация на наемодателите в България“ е независима организация, която цели да инициира диалог за правата и задълженията на наемодателите, да подобри информираността и конкурентоспособността в сферата на отдаването на имоти под наем или за настаняване на гости, както и да насърчи споделянето на добри практики между представителите на тази сфера.

Конференцията е предназначена за собственици на имоти, които планират да предлагат или вече предлагат услугата настаняване за гости. В същото време, семинарът ще даде ценна информация на хора, които са взели решение да инвестират в имот и планират да се включат в бизнеса с краткосрочни наеми.

По време на събитието ще бъдат разгледани правни и данъчни аспекти при отдаването на имот за настаняване, как може да се оптимизира и придаде допълнителна стойност на имота. Лектори с експертиза в сферата ще представят добри практики за повишаване броя на резервациите, както и съвети за оптимизиране на разходите по управление на имота.

Стандартният билет за вход е на стойност 50 лв. Има и ограничен брой VIP билети на цена от 80 лв., който включва и обяд в компанията на лекторите.

Повече информация за бизнес форума може да откриете на https://anb.bg/.