Изложения

Над 70 са новите изложители в Българска строителна седмица

Строителна седмица
Строителна седмица

Международното изложение Българска строителна седмица разширява своите мащаби и продължава да привлича български и чуждестранни компании. Над 70 до този момент са новите фирми изложители в 17-ото поредно издание на специализирания форум, който ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София, информират организаторите. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

До този момент Българска строителна седмица отчита ръст от над 30% в броя на изложителите и заетите площи спрямо последното издание. Повече от 200 ще бъдат представените на международния форум компании.

В отговор на световните тенденции през 2017 г. за „зелено“ строителство и енергийна ефективност организаторите на Българска строителна седмица са включили новите тематики „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

Изложението, което събира под един покрив представителите на целия строителен сектор, ще бъде придружено и от богата съпътстваща програма. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции, строителство и геодезия, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането.

Партньори на изложението са Градът Медиа Груп, Българската асоциация за изолации в строителството, Сдружение Български врати и прозорци,  Българският съвет за устойчиво развитие, Камарата на архитектите в България, Университетът по архитектура,  строителство и геодезия, planetfair – Германия, Ivo Duerr International – Австрия, WellDone – Гърция, Majorexpo – Турция.

Паралелно с Българска строителна седмица ще се проведе международното изложение Security Expo 2017, ориентирано към българските и чуждестранните лидери в производството и търговията на оборудване за сигурност.

 

Повече за изложението Българска строителна седмица: http://buildingweek.bg/bg