НовиниНовини България

„Сан Стефано Плаза“ отвори врати за бизнеса 

Топ мениджъри на български и международни компании, представители на дипломатическия корпус, членове на бизнес организации и елитни клубове разгледаха с голям интерес иновативния комплекс „Сан Стефано Плаза“ на Дните на отворените врати. Посетителите бяха запознати с модерните решения в проектирането, реализацията и оборудването, използвани в жилищните площи. Удобните пространства, оригиналните интериорни идеи и иновативната BMS локална система за дистанционно сградно управление, внедрена при строителството на „Сан Стефано Плаза“, предизвикаха много голям интерес.

„Сан Стефано Плаза“ обединява жилищна част от 115 модерно проектирани апартамента, офис пространства и търговски център. През март в комплекса бе открит 100-тният супермаркет „Билла“, а през май – 60-ият магазин от веригата дрогерии dm в страната. Други над 40 магазина за стоки за дома от висок клас, галерия и ресторанти предстои да бъдат открити.

В комплекса са предвидени още най-модерен SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и редица други удобства, които ще бъдат на разположение на всички собственици и наематели. „Сан Стефано Плаза“ е реализиран по всички топ съвременни стандарти, а жилищната му част е в процес на най-висок клас сертифициране по BREEAM за устойчиво и енергоефективно строителство