НовиниНовини БългарияФМ новини

Мобилните етикетни принтери на Brother посрещат всяко предизвикателство

Печатът на етикети, разписки, протоколи и всякакви документи, свързани с дейността на компаниите за логистика и поддръжка, е важен заключителен етап при предоставянето на услуги и пряко влияе на нивото на удовлетворение на клиентите. Всеки съвременен бизнес се нуждае от гъвкав, бърз и удобен печат на етикети, независимо на кое работно място и под каква форма се явява тази необходимост.

С цел да задоволи нуждите от печат на помощни материали във всички индустрии – от промишлените производства до здравеопазването, Brother предлага широко портфолио от мобилни и етикетни принтери. Те осигуряват печат на всякакъв тип издръжливи етикети – както хартиени за обща употреба, така и специализирани за обозначаване на зони, инструменти, машини, кабели и др., които са устойчиви на екстремни климатични въздействия.

Управлението на етикетните принтери Brother e максимално улеснено – някои от моделите разполагат с дисплей и бутони за настройка, други – с клавиатура, а поддръжката на различни типове безжична връзка прави печата от смартфон, таблет или компютър проста задача. Към всеки от моделите се предлага богат набор от аксесоари, като защитен калъф или батерия за използване в движение, както и голямо разнообразие от ленти с различна ширина и характеристики.

Нуждите на логистиката и поддръжката на сгради и съоръжения напълно се покриват от две от сериите мобилни принтери Brother – издръжливите и компактни RJ за бърз печат на етикети и разписки без компютър, и пълноформатните PJ, който също използват термопечат и могат да създават А4 документи в движение или монтирани в превозни средства.

Brother RJ – здрави етикетни принтери за служители в движение

Серията RJ включва 2, 3 и 4-инчови преносими принтери за етикети и разписки. Ключово при тези модели са компактните размери и здравината. Те са идеални за печат в движение като предлагат достатъчно висока резолюция (200 dpi) и скорости до 152 мм в секунда. Освен че разполагат с USB, NFC, Wi-Fi и Bluetooth интерфейси, те могат да работят и в режим на ZPL II емулация със специализиран софтуер за мобилни устройства.

Принтерите от фамилията RJ са много здрави – голяма част от моделите имат стандарт на защита IP54 и могат да оцелеят след падане от 2,1 метра.

Brother PJ – изгоден термопечат до А4 във всякакви условия

Когато трябва да се отпечатат по-големи документи във формат А5 и А4, на помощ идват мобилните принтери Brother от серията PJ. Те са леки и компактни и благодарение на вградената батерия, могат да печатат навсякъде. Моделите са много подходящи и за монтаж в служебни превозни средства, за които се предлагат специални аксесоари.

С мобилните принтери PJ получавате резолюция на печат до 300 dpi, висока скорост – до 13,5 стр./мин. и изключително ниска себестойност на копие, защото единственият консуматив е термохартията.

Мобилните принтери на Brother можете да разгледате на сайта brother.bg.