НовиниФМ новини

IV-ти Фасилити мениджмънт форум ще се проведе на 19 Април в Стара Загора

На форума ще бъдат представени тенденциите и иновациите в сектора и ще бъде дискутирано развитието на пазара за подобряване качеството на живот

Facility Management forum ще се проведе за четвърти път на регионално ниво сега в гр. Стара Загора на 19 Април 2018г. Събитието ще разгледа тенденциите във фасилити мениджмънт сектора и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE и се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация /БГФМА/.

На форума ще бъде дискутирано развитието на пазара на услугите в сектора, ще бъдат представени тенденции и иновации. По време на форума ще бъдат представени възможностите и развитието на  съвременният фасилити мениджмънт – тенденции за подобряване качеството на живот . Експертите в областта ще  представят теми като управлението на ФМ процеси, иновации и добри практики като ще обърнат внимание и на пазара на услугите в сектора и каква е неговата посока на развитие. Те ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите и доколко компаниите са готови да посрещнат промените.

Отново сме отделили внимание на панел  насочен към добри FМ практики за бизнес сгради и добри FМ практики за производствени предприятия.

Сред основните теми на събитието ще бъде ролята на фасилити мениджъра – само професия или партньор при управлението на една сграда и бизнеса в нея. Участниците ще се запознаят и с договорно-правните отношения при поддръжката и управлението на имоти.

Ключов елемент на фасилити мениджмънт форума ще бъдат успешните практики за развитие на сегмента в европейски и глобален мащаб. Своя опит и ефективни бизнес съвети и по отношение на новият FM стандарт ще споделят гости от  Европейската Фасилити Асоциация Euro FM.

Своя опит и успешните ФМ практики за развитие на сегмента ще споделят компании от различни сектори и индустрии за индустриални и логистични сгради. Добри практики и ефективни бизнес съвети ще споделят представители на Aктавис ЕАД, Sofia Ring Mall, Sutherland, Фърст Фасилити България и др.

Официален партньор на форума е Мундус Сървисиз АД.

Партньори на форума са и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), Национално сдружение недвижими имоти /НСНИ/.

Официални медия партньори са: списание Фасилитис и publics.bg.

За регистрации: http://facility18.mysuccess.bg/