Новини БългарияФМ новини

Най-голямата сделка на годината – 20 000 кв. м. офис площи

http://www.garitagepark.com
http://www.garitagepark.com

На 23 януари 2018 година излезе информацията, че една от големите технологични компании в България – VMware е наела над 20 000 кв.м. офис площи в две от новостроящите се сгради в Garitage Park. VMware ще усвои първите площи през 2019 година. На тази площ ще бъдат разположени над 1600 служителя на компанията, като ще има и зали за срещи, места за почивка и отдих, кантини и други.

Атанас Гаров и Давид Давидов, управляващи партньори в Garitage Park споделиха, че са изключително щастливи че VMWare са се спряли на този проект. „За нас това е още едно потвърждение, че времето, инвестирано в разработването на концепцията на проекта, в избора на партньори и технологии, дава своя резултат и проектът ни е пазарно оценен. С особена стойност е и фактът, че тази оценка идва от компания с изключително високи изисквания към сградните технологии и условията за труд“, споделиха още партньорите в проекта.

Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и ЕМЕА сподели, че компанията има за цел да превърне офиса в София в по-атрактивна локация за български и чужди специалисти, които да работят и живеят в София. „Занапред имаме по-амбициозни планове и с нетърпение очакваме следващото десетилетие.