ФМ новини

Ceres management services с нов управител

Лилия Кръстева се присъедини към Ceres Management Services

Лилия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital

Лилия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital.

В новата си роля, г-жа Кръстева е начело на пропърти мениджмънта и развитието на Park Center Sofia, Sofia Airport Center (SAC) и MHQ. Част от приоритетите й е и разширяването на бизнеса у нас.
Преди да се присъедини към Ceres, Лилия има 15-годишен професионален опит. Била е част от ръководството на големи международни компании – Strabag AG, Raiffeisen evolution, S Immo AG и нейните собствени фирми – Facility Management & Services и Project Development Management.
Като директор на тези юридически лица, Лилия Кръстева участва активно в управлението и развитието на големи проекти. Част от тях са: жилищен комплекс Sofia Sky, дивелъпмънт фазата на The Mall, офисите на Serdika Center; пропърти мениджмънт на офис сградата „Доверие“ и на централния офис на „Кока-Кола“ в България; както и още редица проекти, за които Лилия и екипите й са изпълнявали различни услуги: проектиране, развитие, строеж, строителен надзор, управление на имоти и съоръжения и др.

Лилия Кръстева има магистърска степен по политология и магистърска степен по бизнес администрация от Софийски университет. Тя владее английски, немски и руски и има познания по френски и италиански език.