Гипсови плоскости намаляват вредните вещества във въздуха

В приятната обстановка на литературен клуб Перото, Кнауф България представиха няколко нови продукта за българския пазар.

Перфорираните гипсови плоскости Cleaneo Akustik са за подобряване на комфорта и намаляване на вредните вещества във въздуха в помещенията. Използват се главно за облицовка на тавани за подобряване на акустиката, звукопоглъщането и/или за индивидуално дизайн оформление на тавана.–

Кнауф системите за сухо строителство в жилищни сгради подобряват здравословната среда на живот в жилищата. Плоскостите на Кнауф са направени от гипс, който е екологичен и безвреден продукт, и спомага за регулиране на микроклимата в жилищата. Освен това те плоскостите са паропропускливи и са негорими.

dav

Основните предимства на тези плоскости могат да се обобщят по следния начин:

  • По-тънки са, което води до повече жилищна площ
  • Имат добра звукоизолация
  • Правят среда на живот здравословна
  • Удобни са за гъвкава планировка на жилищната площ
  • Пожароустойчиви са.

Представянето на Кнауф България продължи с тяхното системно решение за пасивна пожарозащита Fire Win. Благодарение на това решение, проектанти, архитекти и дизайнери имат силен партньор от страна на Кнауф при избора на материали за проектиране на огнеупорни конструкции. Уникалната система включва четири нови продукта: противопожарни плоскости Knauf Vermiboard, мазилки Vermiplaster, противопожарна боя Firepaint и стоманени маншети FireCollars Rorcol.