ФМ новини

Михал Муц и Инна Бояджиева се присъединиха към Ceres Management Services

Като управляваш директор Михал Муц поеме стратегическото развитие на бизнеса, а Инна Бояджиева е новият мениджърДобавяне „Лизинг и отношения с наематели“

Михал Муц е новият управляващ директор на Ceres Management Services.  Ceres е компания лансирана Revetas Capital.

В новата си роля на управляващ директор на CeresManagement Services, Михал Муц ще отговаря за цялостната политика и стратегическо развитие на компанията. Преди да се присъедини към компанията, Муц е бил на високи ръководни позиции в компании като PepsiCo, Ahold, NAVO (Procter & Gamble), DTZ и  Savills. Има богат опит в сферата на финансите, управлението на търговски площи, дистрибуция и недвижими имоти. Михал е бил отговорен за международни компании с обороти от над  200 милиона евро и с повече от 1000 служители.

В качеството си на управляващ директор на международни компании, Михал Муц е ръководил голямо портфолио от ритейл, офиси и логистични площи в Полша, състоящи се от повече от 1,5 милиона кв. м. разгъната площ. Той е  ръководил екипи от специалисти в различни сфери като маркетинг, финанси, техническа поддръжка. В същото време Михал Муц е отговарял пряко и  за поддържането на високото  качество на обслужване във всички аспекти в управлението на имотите.

Михал Муц има диплома по инженерство от Краковския университет за наука и технологии и по „Финанси“ от Училище по икономика във Варшава, Полша.

Инна Бояджиева  управлява цялостния процес по отдаване под наем на търговски площи в Park Center. Нейните основни отговорности включват разработване на лизинг стратегия; оптимизация микса от наематели и анализ на наемните нива; комуникация с потенциални наематели; преговори и изпълнение на нови договори за наем, предоговаряне и премествания. Тя  ще осигурява постоянна подкрепа на настоящите наематели на оперативно ниво (като изпълнение на различни механизми за увеличаване на оборотите на наемателите). Ежемесечно Инна ще следи резултатите от оборотите и ще изготвя анализи.

Преди присъединяването си към Ceres, Инна има 10-годишен опит в сектора с отдаване на търговски площи под наем. Тя e работила 5 години в GTC (Globe Trade Center С.А.), където се e занимавала с отдаване под наем, маркетинг и корпоративни отношения на Mall Galleria Burgas и Mall Galleria Stara Zagora.

Професионалният й опит до момента включва инвестиционни консултации и капиталови пазари във Forton International (стратегически партньор на Cushman & Wakefield), като е участвала в мащабни проекти с УниКредит Булбанк, Техномаркет България, Paradise Center, Mall Varna, Юробанк И Еф Джи, и бивша телекомуникационна компания .

Ceres Management Services е напълно интегрирана компания за управление на недвижими имоти с офиси в България, Полша и Румъния. От 2014  г. Ceres изпълнява управление на собствеността, строителството и различни проекти в седем държави от Централна и Източна Европа, които имат портфолио от сгради с над 370 000 кв. м. площ.