Новини

Стефан Димитров е новият партньор в Unique Estates

Стефан Димитров е новият партньор в брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. Той има богат опит в областта на продажбите, консултантската дейност, маркетинга и управлението на бизнес проекти, съобщиха от компанията в сряда.

През последните 20 години Димитров е работил в сферата на недвижимите имоти, търговията с произведения на изкуството, печатните медии и информационните технологии. Опитът му в областта на недвижимите имоти е свързан с различни инвестиционни сделки, финансиране на проекти, дю дилиджънс анализи, брокерски и консултантски услуги както с търговски, офис и жилищни площи, така и с парцели. Стефан Димитров е бил управляващ партньор в компания за работа с недвижими имоти от висок клас, има опит в обслужването на частни и корпоративни клиенти и в контактите с чуждестранни инвеститори.

Стефан Димитров има магистърска степен по славянска филология. Владее свободно английски, френски, руски и полски език.

За Unique Estates:

Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Unique Estates е част от най-големия холдинг в България, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти – AG Capital. Компанията е партньор на Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти.