Новини

„Райт Клийнинг“ – правилният избор в почистването

Райт Клийнинг“ е специализирана в услугите за професионално почистване и чистотата на търговски и частни площи. С дългогодишния си опит фирма „Райт Клийнинг“ е една от основните компании за почистване на офиси, административни сгради, банки, бизнес и търговски центрове, молове и други.

Фирмата разполага с екипи от над 550 високо квалифицирани служители, използващи иновационна техника и екологично чисти препарати с високо качество.

През последните години „Райт клийнинг“ усилено разширява националното покритие на своите услуги, като вече присъства в над 100 населени места в България.

„Райт Клийнинг“ е сертифицирана  по стандартите за:

Управление на качеството ISO 9001:2008;

Безопасност на околната среда ISO 14001:2004

Здраве и безопасност при работа BS OHSAS 18001:2007

right-cleaning1

Независимо дали става въпрос за абонаментно обслужване или еднократно почистване, „Райт Клийнинг“ работи професионално, като предлага гъвкавост, модерно оборудване и препарати.

Компанията предлага и възможност за цялостен фасилити мениджмънт с всички нужни на клиента дейности на конкурентни условия. „Райт Клийнинг“ се радва на дългосрочно сътрудничество с големи корпорации и държавни организации, като вече е натрупала положителни референциите от своите клиенти и партньори.

От компанията изтъкват упорития труд на всички служители като основополагащ за бързото развитие на компанията през последните години въпреки световната финансова криза. В момента„Райт Клийнинг“ се нарежда сред водещите компании в сектора.

 

За повече информация:

070020030 /0888038255

office@rightcleaning-bg.com

гр. София, ж.к. Красна поляна,

ул. Сали Яшар 39