Новини

Единственото изложение за сигурност в България – SECURITY EXPO 2016 отваря врати

Сп. Фасилитис е медиен партньор на изложенията. Можете да ни намерите на щанд 2C3a.

Главният секретар на МВР, гл. комисар Георги Костов, ще открие на 16 март (днес) 23-ото издание на единственото в България изложение за сигурност SECURITY EXPO.

Изложението ще се проведе до 19 март паралелно с Българска строителна седмица, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

На официалното откриване на SECURITY EXPO от 14.15 ч. ще участват още председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов, председателят на НАФТСО и директор на ВИП Секюрити Александър Митев, управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

През 2016 г. бизнесът ще види изключително разнообразие от системи за сигурност. Ако досега съдържанието на изложението беше насочено предимно към хардуерните решения, то сега компаниите залагат на нови приложения и софтуер, които правят изцяло нов продукт. Тази година ще видите повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания.

Водещи компании ще покажат най-новите видеокамери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ. На SECURITY EXPO ще бъдат представени безжични алармени системи VideoFied – революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години. На специални презентации водещи компании в сектора като Сектрон, Bosch, Анди-Л, Д-Линк, NST Security Group, Western Digital Corporation ще представят най-новото в системите за видеонаблюдение.

Физическата охрана навлиза в нови измерения. Бизнесът ще се запознае с технологиите на френска компания, лидер в системите за интелигентна защита на пари в брой, на банкомати и пазарите на дребно по целия свят.

Новите сателитни комуникации на световни лидер GLOBALSTAR предлагат по-сигурен начин на защита и предоставят връзка там, където стандартната телефония няма обхват. SPOT технологията е незаменима за работа в отдалечени райони и екстремни и опасни пътувания.

Сигурността на дигиталните технологии ще бъде тема, която ще ръководи бизнеса през следващите 1000 години. Затова на 17 март ще се проведе конференция „SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS”.

Специфики при огледа на произшествия на убийства, свързани с организирани престъпни групи, психологическите аспекти на радикализацията и възможностите за доброволчество ще бъдат сред ключовите теми на МВР тази година.

През 2015 г. над 8000 специалисти от България и 13 други държави посетиха българското изложение. SECURITY EXPO се организира от Интер Експо Център съвместно с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.