ФМ Каталог 2015

Хом Кеър Бг Еоод

FM2015_ALL_Page_42Хом Кеър Бг положи началото си извън границите на България – във Великобритания през 1998 година и повече от 5 години осигуряваше професионална грижа на жилищни и търговски комплекси. В следващите години, ние успяхме да развием успешно дейността си като фирма за управление и поддръжка на недвижими имоти и в Коста дел Сол, Южна Испания. Вследствие на установените високи стандарти на работа и спечелено доверие, фирмата се ползва с отлична репутация сред клиенти и партньори.

Благодарение на растежа и развитието на пазара на недвижими имоти в България през последните години, през 2005 г. решихме да създадем филиал на фирмата „у дома“ – в България. Основавайки се на поставените традиции и политика и следвайки коректно своите партньори (инвеститори и клиенти), нашата компания последователно отвори офиси в цялата страна – Банско, Разлог, Слънчев бряг, Варна, Бургас, Лозенец София, и подготвени мобилни групи с центрове, Пловдив, Смолян, Стара Загора, Плевен,Русе,Видин, Благоевград, Сливен, Хасково, Велико Търново, Бургас и Варна. Това помогна за утвърждаването на фирмата на пазара, която поддържа и управлява все по-нарастващ брой имоти в страната, обществени сгради, клонове на банки ДСК и Първа Инвестиционна Банка, офиси, магазини, фитнес центрове, ваканционни комплекси и хотели в най-големите, развити морски и ски курорти в България. Поради добрата си репутация и във връзка с измененията в Закона за управление на етажната собственост вече успешно предоставяме услугата „Професионален домоуправител” както и техническа поддръжка на жилищни сгради и комплекси в големите областни центрове на България.

Предоставяме подготвени различни пакети от услуги и съдействието на екип от квалифицирани специалисти, които да се грижат за оптималната организация, доброто стопанисване, управление и поддръжка на всеки обект, тъй като няма нито една самостоятелна услуга, която да е сбор от толкова много отделни елементи, каквато е управлението на имоти. Независимо от личните предпочитания и приоритети, ние винаги се стремим да приложим индивидуален подход, персонално отношение и висока ангажираност.

Всички наши служители са внимателно подбрани и преминали продължително професионално обучение, за да предоставят максимално качествена услуга, сигурност и комфорт. Home Care е сертифицирана по ISO 9001:2008 с обхват поддръжка и управление на сгради и индивидуални имоти, професионален домоуправител, посредничество при покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. CPM Certificate of IREM, Избрани за член на управителния съвет на FIABCI България и БГФМА.

Основната ни философия е, че работата, която извършваме днес е нашата репутация утре!

Обратно към списъка с компаниите