ФМ Каталог 2015

ФМ Европа ООД

FM2015_ALL_Page_40„ФМ Европа“ ООД е компания лидер в управлението и поддръжката на логистични, офис и търговски имоти. „Търговски Център Европа“, „София Аутлет Център“, „Beauty zone“ и „Douglas“ са проектите, чийто много добър имидж се поддържа от компанията.

„Търговски Център Европа“ е утвърдена бизнес локация, в която се отдават под наем складове, офиси и магазини. На терен от 70 дка, в близост до аерогара София са построени 15 сгради с обща площ над 55 000 кв. м. и Сграда 1 в процес на изграждане. Сграда 15 в комплекса спечели награда за „Сграда на годината 2011“ в категорията „Многофункционални комплекси“. „София Аутлет Център“ е проект по който работим от м. март 2010 г. Сградата печели приза „Сграда на годината 2010“.

От 2011 г. поехме техническата поддръжка на магазините на престижните марки за парфюмерия „Beauty zone“ и „Douglas“.

За професионалното и комфортно управление и функциониране на гореизброените обекти се грижи „ФМ Европа“ ООД.

За осъществяване на тази дейност в екипа на „ФМ Европа“ присъстват доказани професионалисти с различни професионални умения. Поддръжката и управлението на тези проекти, дават самочувствието на „ФМ Европа“ да се нареди на едно от челните места в бързоразвиващия се бранш на фасилити и пропърти мениджмънта.

Обратно към списъка с компаниите