ФМ Каталог 2015

Идеал Стандарт Интернешънъл

FM2015_ALL_Page_53Идеал Стандарт Интернешънъл е международна компания с централа в Брюксел, доставчик на цялостни решения за бани и санитарни пространства в жилища и обществени сгради. В компанията работят над 10 000 души и тя оперира в  повече от 30 държави в Европа, Близкия Изток и Африка. Под своята знакова търговска марка Ideal Standard, тя предлага изделия от санитарен порцелан, смесители, душови системи и уелнес продукти и помага на потребителите за красивото използване на техните пространства. Голяма част от тях се произвеждат в двата завода за смесители и завода за керамика в България.

От деситилетия марката Ideal Standard е предпочитана от видни архитекти и дизайнери, строителни инвеститори и фасилити компании при проектирането или обновяването на бани и санитарни помещения в сградите по цял свят като офиси, хотели, болници, училища и детски заведения, търговски центрове, стадиони и разбира се, жилища. Специфицирането на проектите е лесно с помощта на обучени консултанти и широко достъпна техническа документация. Ето защо архитекти и дизайнери избират продуктите на Ideal Standard, които надхвърлят нормите и изискванията на индустриалните стандарти: голям поток от хора за кратко време, удобство, безопасност, продукти за хора със специални нужди, лесно поддържане на хигиена, антивандалска защита и издръжливост на продуктите, както и управление на разхода на вода и енергия.

Продуктите на Ideal Standard са създадени от водещи индустриални дизайнери, чиято елегантност, дизайн, техническо изпълнение и иновации са без конкуренция. Използването на продукти, които пестят водата и електроенергия е стандарт за Ideal Standard. Красив дизайн, устойчивост, високо качество на продуктите са само част от предимствата на Ideal Standard за строителната индустрия и фасилити компаниите. Всичко това е подкрепено с експертност на всяка стъпка от дизайна, доставка в точното време и на точното място и високо ниво на гаранционно обслужване.

Обратно към списъка с компаниите