ФМ Каталог 2015

Актикум ООД

FM2015_ALL_Page_20„АКТИКУМ“ ООД – www.acticum.bg, е българският филиал на „Мекдан Мениджмънт енд мейнтънънс“ ООД – www.mekdan.com, която към днешна дата управлява над 2 000 000 m² офисни, търговски и жилищни имоти на територията на България, Румъния, Унгария, Германия, Хърватия, Сърбия и Израел, и на „Ентек БГ“ ЕООД – www.ntech.bg, водеща брокерска и консултантска компания, с богат опит в продажбата на широка гама недвижими имоти в България.

Компанията е специализирана в консултиране, управление и поддръжка на:

  • Офисни сгради и бизнес паркове;
  • Молове, търговски центрове и паркове;
  • Логистични центрове;
  • Индустриални обекти и зони;
  • Жилищни блокове и комплекси;

Дългогодишният международен опит и успешното управление на обекти като Търговски център „Централни хали“ и Бизнес център, ул. „Московска“ № 9, гр. София, от момента на тяхното пускане в експлоатация през 2000 г. до сега е доказателство за високия професионализъм и конкурентно качество на услугите, постигнати чрез упоритата работа на екипа от специалисти.

Дружеството осигурява услуги, които по обхват, сложност и качество покриват стандартите и изискванията на ЕС за сгради „клас А“ и бизнес сгради – потвърдено и доказано от Представителството на ЕК в България, Британското посолство и много български и чуждестранни клиенти.

Консултантските услуги и услугите по оперативен ФМ, предоставяни от АКТИКУМ през последните 15 г., са високо оценени на българския и международния пазар от местни и чуждестранни инвеститори и потвърдени от всички собственици, с които работим.

За контакт:

гр. София 1000,
ул. „Бачо Киро“ № 5,
вх. А, ет. 2, ап. 9
+ 359 2 806 60 20
HQ@acticum.bg
www.acticum.bg

Обратно към списъка с компаниите