НовиниНовини България

1ви конгрес етажна собственост

На 28-и ноември 2014 г. в хотел Радисън Блу Гранд Хотел, София, се състоя Първият конгрес за Етажна собственост: Възможност за предприемаческо и социално развитие. Събитието се организира от асоциация Управители на етажна собственост в България (УЕСБ), с подкрепата на Пъблик Сървисис и сп. Фасилитис. Конгресът събра на едно място италиански и български фирми за управление на етажна собственост, управители на етажна собственост, доставчици на услуги и продукти за сгради, банки и застрахователни компании, академична общност и асоциации.
Специално за конгреса  пристигна и официална делегация от най-голямата асоциация на управителите на етажна собственост в Италия – ANACI (www.anaci.it), които споделиха опит и добри практики с българските си колеги и ще обсъдиха възможности за сътрудничество.

 

След обедната почивка, програмата на конгреса продължи със специална интерактивна част, в рамките на която бяха обособени 4 тематични кръгли маси:, „Правна”, „Професионална квалификация и образование”, „Енергетика и енергийна ефективност”, „Услуги за управление на ЕС”, на които се дискутираха различни аспекти на управлението на етажната собственост.