ФМ Каталог 2014

Хом Кеър БГ ЕООД

home„Хом КЕЪР БГ“ ЕООД положи началото си извън границите на България – във Великобритания през 1998 година и повече от 5 години осигуряваше професионална грижа на жилищни и търговски комплекси. За повече от 6 години, ние успяхме да развием успешно дейността си като фирма за управление и поддръжка на недвижими имоти и в Коста дел Сол, Южна Испания. Вследствие на установените високи стандарти на работа и спечелено доверие, фирмата се ползва с отлична репутация сред клиенти и партньори.
Благодарение на растежа и развитието на пазара на недвижими имоти в България през последните години, през 2005 г. решихме да създадем филиал на фирмата „у дома“- в България. Основавайки се на поставените традиции и политика и следвайки коректно своите партньори (инвеститори и клиенти), нашата компания последователно отвори офиси в цялата страна – Банско, Слънчев бряг, Варна, София и подготвени мобилни групи с центрове, Пловдив, Смолян, Стара Загора, Плевен, Благоевград, Сливен, Хасково, Велико Търново, Бургас и Варна. Това помогна за утвърждаването на фирмата на пазара, която поддържа и управлява все по-нарастващ брой имоти в страната, обществени сгради, клонове на банки, офиси, магазини, фитнес центрове, ваканционни комплекси и хотели в най-големите, развити морски и ски курорти в България. Поради добрата си репутация, в последните години “ХОМ КЕЪР БГ“ ЕООД пое поддръжката на различни по вид търговски и производствени обекти разположени в няколко региона на България. Във връзка с измененията в Закона за управление на етажната собственост вече успешно предоставяме услугата „Професионален домоуправител“ както и техническа поддръжка на жилищни сгради и комплекси в големите областни центрове на България.
Ние предоставяме различни пакети от услуги и съдействието на екип от квалифицирани специалисти, които да се грижат за оптималната организация, доброто стопанисване, управление и поддръжка на всеки обект, тъй като няма нито една самостоятелна услуга, която да е сбор от толкова много отделни елементи, каквато е управлението на имоти. Независимо от личните предпочитания и приоритети, ние винаги се стремим да приложим индивидуален подход, персонално отношение и висока ангажираност. Всички наши служители са внимателно подбрани и преминали продължително професионално обучение, за да предоставят максимално качествена услуга, сигурност и комфорт.

За контакти:

Гр. София Бул. Христо Ботев 31
+359 894 444 404
+359 899 985 932
info@homecarebg.com
www.homecarebg.com

Обратно към профилите в каталог 2014