ФМ Каталог 2014

Виста Мениджмънт ЕООД

vistaВиста Мениджмънт ЕООД е основана през 2008 година. Основни дейности на фирмата са поддръжка и управление на жилищни и ваканционни комплекси в София и големите курортни комплекси Слънчев Бряг, Свети Влас и Пампорово.
Предлаганата от Виста Мениджмънт ЕООД поддръжка на жилищни комплекси и сгради включва охрана, ремонти, включително обзавеждане и подобрения, почистване на външни и вътрешни общи части, плащане на консумативи, поддръжка на басейни и др.
Управлението на ваканционни комплекси включва отдаване на апартаменти на туристи на хотелски принцип през сезона и отдаване под наем на съответните търговските площи. Туристическата дейност се осъществява под собствената търговска марка Freya Resorts и включва работа с едни от най-големите резервационни сайтове и туристически агенции.
Комбинирането на подръжката и управлението на жилищни и ваканционни комплекси, както и наличието на добре обучен екип, позволяват на Виста Мениджмънт ЕООД предложи на собственниците пълен пакет услуги за техния имот.

За контакти:

София, ул. Червена роза 44-46, ет. 4, ап.15
+359 02 4224054;
fax: 02 9862309
office@vistamanagement.net
www.vistamanagement.net
www.freyaresorts.com