НовиниНовини България

40-то издание на изложението Стройко 2000

На изложението под покрива на Националния дворец на културата се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци. Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна

От 27 март до 2 април в София за 40-и път в Националния дворец на културата в центъра на София ще се проведе най-голямото в България Специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.

СТРОЙКО се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението под покрива на Националния дворец на културата се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци. Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

СТРОЙКО 2000 е център за търговски и професионални контакти. Тук може да се усети колко са напреднали строителните технологии и колко бързо се развива българската индустрия. Всичко, което излиза на пазара в Европа и в света,  се предлага  веднага и на СТРОЙКО – нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане.  Не е възможно да се изброят  групите стоки, които се предлагат. Това е една внушителна експозиция, много атрактивна за специалистите и за публиката.