НовиниНовини БългарияФМ новини

Обучение „Фасилити мениджмънт и енергийни услуги“

Списание „Фасилитис“ – професионалното бизнес издание за всички теми, свързани с фасилити мениджмънт: управлението на процесите и системите в сгради, съоръжения и автомобилни паркове, заедно с Център за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ организира

ОБУЧЕНИЕ

„Фасилити мениджмънт и енергийни услуги“

което ще се проведе на 27 и 28 ноември 2019 г.

Целта на сертификационния курс е да предостави на участниците от фасилити мениджмънт компании, фасилити мениджмънт отдели, компании-доставчици на услуги и собственици на сгради сектор качествено след-дипломно обучение, посредством актуална информация относно основите, практиката и развитията в контекста на фасилити мениджмънта. Допълнително, чрез висока интерактивност целим обучението да служи за възможност за обмяна на опит и изграждане на връзки, както между самите участниците, така и между различните лектори, спонсори и организатори.

Участници в обучението ще бъдат студенти, докторанти, млади експерти, мениджъри, и служители в областта на управлението на недвижими имоти, пропърти и фасилити мениджмънт, управление на собствеността, технически услуги, енергиен мениджмънт, енергийни услуги и др.

За да бъдат постигнати гореописаните цели, ние от сп. „Фасилитис“ и от Центъра за образователни услуги на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, разчитаме на лектори, които имат дългогодишен експертен опит и знания в областта на фасилити мениджмънта.

[highlight]При успешно завършване на обучението участниците ще получат сертификат от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.[/highlight]

Основните теми на обучението са:

  • Фасилити и пропърти мениджмънт
  • Енергийни услуги и енергиен мениджмънт
  • Електроенергиен пазар

 

Вижте повече за програмата и лекторите на адрес:

https://events.utilities.bg/events/fm-energy-services/