ИзложенияНовиниНовини България

seeSUSTAINtec – нова платформа за дигитални и екологични решения

seeSUSTAINtec е нова бизнес платформа в Югоизточна Европа за популяризиране на иновации и знания, за взаимодействие между водещи производители с клиенти и дистрибутори, представители на общините. Изложението и паралелният форум ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г., София.

Организатор на seeSUSTAINtec е Виа Експо. Обединявайки три изяви с над 15-годишна история: Smart Cities (интелигентни градове), ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), той разширява обхвата на събитието с нов акцент – качество на въздуха.

Станете част от seeSUSSTAINtec. Изложителите ще получат допълнителни промоционални услуги. Те ще им помогнат да се позиционират още по-добре в сегмента, в който работят, и да популяризират своя бранд. Секция „Интелигентни градове“ обхваща следните направления: eнергийна ефективност в интелигентния град и сградния фонд; интелигентна енергия; градска мобилност; устойчива градска околна среда; информационни и комуникационни технологии (ИКТ).

Очакванията са, че пазарът в Югоизточна Европа на дигитални и екологични решения ще се развива в следващите години. Климатичните промени стават все по-сериозни, всяка индустрия се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност, домакинствата търсят икономични и дигитални технологии. Следващият програмен период 2021-2027 г. създава добри възможности за финансиране на проекти в областите: дигитализация, устойчива инфраструктура, околна среда и климат.

Статистика на изданието през 2019 г.

Участваха фирми от 13 държави, за 10-та поредна година се реализира Австрийски павилион, 3400 експерти от 11 страни посетиха събитието. В паралелните конференции се включиха 52-ма лектори и 270 делегати.

Брошура 2020     Статистика

www.viaexpo.com